Ανασκόπηση 11ης αγωνιστικής με Υπεροχή Τρικάλων

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μια εβδομάδα μετά το συναρπαστικό παιχνίδι στη Λαμία, όπου πήρε τη νίκη με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Αδέσποτος ταξίδευε στα Τρίκαλα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Υπεροχή, μια νεοσύστατη ομάδα, που όμως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αφήσει πολύ θετικές αγωνιστικές εντυπώσεις.

Τα σκυλιά μπήκαν με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 6΄. Η άμυνα της Υπεροχής αδράνησε, ο Παύλο Πικάσο βρήκε τον Γκλούτεν Φρι σε καλή θέση κι αυτός μετά από μια ωραία προσποίηση σκόραρε με σουτ με το αριστερό. Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο στο πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες. Η Υπεροχή κατάφερε να αντιδράσει στο 13΄ όταν ο παίκτης τους πραγματοποίησε μια διαστημική κλειστή ντρίπλα στη Δεύτερη Διάσταση και κεραυνοβόλησε τον Καραφλό Αετό.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός άλλαξε. Στο 23΄ μετά από ασταθή απόκρουση ο Μαλλιαρός Πορτιέρο ανέτρεψε τον αντίπαλο παίκτη με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι. Η εκτέλεση ήταν εύστοχη και το 2-1 ήταν γεγονός. Τρία λεπτά αργότερα ο Αδέσποτος ισοφάρισε. Ο Αγχωμένος Έφηβος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε στη Δεύτερη Διάσταση που υπό πίεση με προβολή σκόραρε στην ανυπεράσπιστη εστία. Η Υπεροχή πήρε νέο προβάδισμα στο 28΄ με γρήγορη αντεπίθεση, για να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα ο Αγχωμένος Έφηβος με εκτέλεση πέναλτι στο 30΄. Η άμυνα του Αδέσποτου όμως δεν ήταν στην μέρα της, με πολλά κενά και χωρίς ενέργεια και ήρθε νέο γκολ στο 32΄ με τον παίκτη της Υπεροχής να σκοράρει με ένα τεχνικό μυτάκι.

Ο Αδέσποτος ανέβασε την απόδοσή του, άγγιξε εκ νέου την ισοφάριση όταν ύστερα από φοβερό συνδυασμό Αγχωμένου Έφηβου και Βλάχου Σούπερ Φουντς, ο Γκλούτεν Φρι σημάδεψε το δοκάρι και πλήρωσε την αστοχία του στο 37΄. Ο Βλάχος Σούπερ Φουντς έχασε την μπάλα σε κρίσιμο σημείο και ο παίκτης της Υπεροχής έγραψε το 5-3 περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μαλλιαρού Πορτιέρο. Η Δεύτερη Διάσταση πέρασε ως 5ος παίκτης, αλλά δεν υπήρχε ούτε πίστη για την ανατροπή, αλλά ούτε και ψυχραιμία με την ομάδα να έχει βιαστικές και ατυχείς επιλογές. Έτσι, η Υπεροχή έκλεψε την μπάλα για το 6-3, ο Αδέσποτος είχε μια έκλαμψη μειώνοντας 6-4, 1 λεπτό πριν το τέλος και πάλι με τον Γκλούτεν Φρι στην κενή εστία, αλλά τα λάθη ήταν πολλά και με νέο γκολ η Υπεροχή πραγματοποίησε το τελικό 7-4.

Ένα παιχνίδι, διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Αδέσποτος φέτος, με κακή άμυνα, χωρίς ενέργεια, άλλωστε ήταν ένα από τα παιχνίδια που η κερκίδα δεν ήταν πολυμελής και θορυβώδης. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα στο Γουδί με την Α.Ε Καλαμακίου Αλίμου.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *