Ανασκόπηση 3ης αγωνιστικής πρωταθλήματος με ΑΟΤ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΟΤ  – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το “σύνδρομο του Αδέσποτου”
Μετά από δύο αγώνες σε τρεις μέρες με Λάρισα για το πρωτάθλημα και Πήγασο Αγίας Παρασκευής για το κύπελλο, ο Αδέσποτος ταξίδευε για τα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει το τμήμα futsal, του τοπικού ΑΟΤ, μιας ιστορικής ομάδας με παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες του κλασικού ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.
Η κούραση από το ταξίδι, αλλά και από την καθημερινότητα, μεγάλη, η θερμή υποδοχή των Τρικαλινών όμως βοήθησε στο να την ξεχάσουμε. Ο αγώνας, σε αντίθεση με τους εντός Αττικής, θα διεξαγόταν σε κλειστό γήπεδο, κάτι που πάντα λειτουργεί θετικά στη διάθεση. Ο κόσμος αρκετός, το κλίμα ποδοσφαιρικό. Η ομάδα των Τρικάλων με δυνατούς και έμπειρους παίκτες.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένο. Τα Τρίκαλα απειλούσαν με σουτ, που ήλεγχε ο Καραφλός Αϊτός, ο Αδέσποτος απειλούσε, αλλά δεν ολοκλήρωνε συνήθως τις επιθέσεις του. Ο Άρτζι, με φόρα από το παιχνίδι με τον Πήγασο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20, όταν μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, έστειλε την μπάλα στην γωνία με σουτ με το αριστερό. Ο Αδέσποτος πήρε φόρα και στο επόμενο λεπτό σκόραρε ξανά. Ο Παύλο Πικάσο έκλεψε την μπάλα κινήθηκε στην καρδιά της περιοχής, το Ατσάλινο Τείχος τον βρήκε με κάθετη πάσα και ο Παύλο Πικάσο σκόραρε εξ’ επαφής. Ο Αδέσποτος συνέχισε να ανεβαίνει και σκόραρε και πάλι στο 24 όταν ο Αγχωμένος Έφηβος σέρβιρε έτοιμο γκολ στην Τραβηγμένη Φανέλα. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-4 που σημειώθηκε στο 26, ύστερα από κοντινό συνδυασμό των Μάγου Κίρκου και Βλάχου Σούπερ Φουντς, με τον δεύτερο να σκοράρει προ κενής εστίας.
Το 0-4 του ημιχρόνου έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά στο ποδόσφαιρο σάλας, οι ανατροπές είναι συχνό φαινόμενο. Όταν μάλιστα αγωνίζεται η ομάδα μας, αυτές οι ανατροπές, από πιθανές μετατρέπονται σε βέβαιες.
Τα Τρίκαλα, ήταν δεδομένο ότι θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή και στο 33 μείωσαν σε 1-4. Στη συνέχεια η ομάδα μας «έπαθε Αδέσποτο» δεχόμενη 3 γκολ μέσα σε 4 λεπτά και στο 44 το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4! Το δεύτερο γκολ μάλιστα, ήταν σπάνιας ομορφιάς, με τον παίκτη των Τρικάλων να κεραυνοβολεί με βολ πλανέ τον Μαλλιαρό Πορτιέρο έχοντας πλάτη στην εστία μας.
Όλα είχαν αρχίσει από την αρχή. Η ομάδα μας είχε δεχθεί την ανατροπή, τα Τρίκαλα είχαν την ψυχολογία. Εκεί, όμως ήρθαν δύο γκολ από την Τραβηγμένη Φανέλα στο 46 με όμορφο μυτάκι και από τον Αρτζι στο 50 με νέο αριστερό σουτ, που διαμόρφωσαν το 4-6. Το γκολ του V for Vagg στο 53 κλείδωσε τη νίκη του Αδέσποτου.
Το παιχνίδι τελείωσε, νικήτρια η ομάδα μας με 4-7. Ασχέτως αποτελέσματος όλοι έμοιαζαν ικανοποιημένοι, καθώς είχαν δώσει ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι με όμορφα γκολ και ενδιαφέρουσες στιγμές. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, χειροκρότησε και τις δύο ομάδες. Τα Τρίκαλα πραγματικά μας φρόντισαν με την καρδιά τους. Ήταν ο τρίτος αγώνας σε μια πολύ γεμάτη αγωνιστικά εβδομάδα, που μετά από ένα χρόνο απραξίας μας θύμισε πόσο μας αρέσει να βρισκόμαστε στα γήπεδα, να παίζουμε, να «δίνουμε μάχες» με τις άλλες ομάδες, να αλληλεπιδρούμε με τους άλλους παίκτες, να στήνουμε γιορτές στα γήπεδα.
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στις 16.30 με την άλλη ομάδα των Τρικάλων, την Υπεροχή, στο Γουδί.
ΥΓ: Να σημειωθεί ότι ενώ οι αγώνες ποδοσφαίρου σάλας έχουν διάρκεια 40 λεπτά καθαρού χρόνου, χθες κρατήθηκαν 60 λεπτά μεικτού χρόνου, λόγω έλλειψης χρονομέτρη. Η Ένωση ποδοσφαίρου σάλας, που τόσο αυστηρή και «σοβαρή» θέλει να παρουσιάζεται σε θέματα που δυσκολεύουν τις ομάδες και εξαναγκάζουν αρκετές από αυτές σε αποχώρηση από το πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε καν να μεριμνήσει το παιχνίδι να γίνει με τους κανόνες του.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *