Ανασκόπηση 10ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής με ΑΟ Τρίκαλα

ΑNΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στις κερκίδες μας χωράνε κασκόλ σ’ όλα τα χρώματα, στο διάολο οι φονιάδες και τα μαχαιρώματα!

Δύο εβδομάδες μετά το παιχνίδι με το Καλαμάκι (6-2) και με μία αγωνιστική να απομένει, ο Αδέσποτος υποδέχθηκε στο Γουδί την ομάδα των Τρικάλων σε εξ’ αναβολής παιχνίδι, το οποίο θα έκρινε αρκετά πράγματα για την τελική κατάταξη της πρώτης τετράδας εν όψει play off. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη. Η ομάδα μας ανέβασε δύο πανό σχετικά με το περιστατικό, καταδικάζοντας την υποκριτική στάση του κράτους, των Π.Α.Ε και των MEDIA, που σπεύδουν να αποδοκιμάσουν τη βία, ενώ με τις ενέργειές τους την τροφοδοτούν, αλλά και δίνοντας το μήνυμα για το πως θέλει να είναι τα γήπεδα.

Με την Αθλητική Κυριακή να έχει ξεκινήσει προηγουμένως με τα παιχνίδια της Ακαδημίας, το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες, πολλά χρώματα, συνθήματα, παιδικές φωνές.

Η ομάδα των Τρικάλων παρατάχθηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες, παρόλ’ αυτά κατέβασε γεμάτη αποστολή. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τον Αδέσποτο να παρουσιάζεται βιαστικός και τα Τρίκαλα να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη και να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι δύο τερματοφύλακες έκλεψαν την παράσταση στο 1ο ημίχρονο καθώς κράτησαν το 0, σε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις. Τα Τρίκαλα μάλιστα είχαν και δοκάρι. Για τα «σκυλιά» στο τέρμα αγωνίστηκε μόνο ο Καραφλός Αετός, καθώς ο φορμαρισμένος Συνήγορος Τσιπολίτη αναγκάστηκε να απουσιάσει την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αδέσποτος βελτιώθηκε, κυρίως αμυντικά, περιορίζοντας αρκετά τις ευκαιρίες των Τρικάλων. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 28 ο Βλάχος Superfoods με όμορφο μυτάκι, σκοράροντας μετά από καιρό, έπειτα από συνεργασία με τον Μάγο Κίρκο. Μάλιστα, 4 λεπτά αργότερα ο Αδέσποτος βγήκε στην αντεπίθεση, η Τραβηγμένη Φανέλα έκανε γύρισμα προς το δεύτερο δοκάρι και το Εύθραυστο Τριαντάφυλλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ, σκοράροντας μετά από σχεδόν δύο χρόνια, μέσα στα οποία είχε περάσει όλα τα πιθανά είδη τραυματισμών. Τα Τρίκαλα έψαξαν τη μείωση που θα τα έβαζε ξανά στο παιχνίδι, κέρδισαν 10μετρο πέναλτι 2 λεπτά πριν το τέλος, αλλά ο Καραφλός Αετός ήταν σε μεγάλη μέρα, όντας αποφασισμένος να κρατήσει το 0 ως το τέλος.

Το τελικό 2-0 έφερε παίκτες και οπαδούς να πανηγυρίζουν, την ομάδα μας να φθάνει στην πρώτη θέση ισόβαθμη με το Καρπενήσι, στο οποίο ταξιδεύει την τελευταία αγωνιστική. Φυσικά μετά ακολουθούν play off για τις 4 πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, οπότε υπάρχουν τουλάχιστον 3 παιχνίδια, 3 ποδοσφαιρικές γιορτές ακόμα.
Μετά το παιχνίδι, σχεδόν σύσσωμη η εξέδρα μεταφέρθηκε στο γήπεδο της Ελληνορώσων όπου ακολούθησε το φιλικό του γυναικείου τμήματος με τα Κίτρινα Γιλέκα!

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια μεγάλη σε διάρκεια, αλλά και σε σημασία μέρα για τον Αδέσποτο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που και τα τρία τμήματα είχαν παιχνίδια την ίδια μέρα, ξεκινώντας μεσημέρι και γυρνώντας στο σπίτι αργά το βράδυ!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *