Ανασκόπηση ματς πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου

Ο Αδέσποτος Αθηνών, μια βδομάδα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο απο τη Λάρισα (4-2), έκανε πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας την ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου 1-0 στο απόρθητο για φέτος (αήττητος για ένα ματς !!!) φρούριο στο Γουδί. Το θέαμα, όπως καταλαβαίνετε και από το σκορ, ήταν πολυ πλούσιο και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον διάφορων αδέσποτων σκυλιών που χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα έκαναν τυχαία τη βολτα τους στο Πάρκο και δε σταμάτησαν στιγμή να γαβγίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλάχος Σούπερ Φουντς στο 8′ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μετά από ασίστ του Γυάλινου Πριονιού. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές ευκαιρίες και οι τερματοφύλακες της ομάδας μας (ο Δικηγόρος του Διαβόλου στο πρώτο ημίχρονο και ο Καραφλός Αϊτός στο δεύτερο) πραγματοποίησαν κάποιες καίριες επεμβάσεις υπερασπίζοντας την εστία μας, καθώς έβλεπαν τους συμπαίκτες τους άλλοτε να “ντρέπονται” να σουτάρουν και άλλοτε να κάνουν διαγωνισμό αστοχίας. Στον διαγωνισμό αυτό μάλιστα, το Γυάλινο Πριονι τα κατάφερε εξαιρετικά συγκεντρώνοντας τα εγκώμια των πιτσιρικάδων που έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την ενέργειά του.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας, με την άλλη αυτοοργανωμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού Futsal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *