Ανασκόπηση δεύτερης αγωνιστικής με το Διογένη Ολυμπιακού Χωριού

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας και ο Αδέσποτος μετά τη νίκη του με 1-0 με το Καλαμάκι, αυτή τη φορά κλήθηκε να «αντιμετωπίσει» το Διογένη Ολυμπιακού Χωριού Futsal, την έτερη αυτοοργανωμένη ομάδα του πρωταθλήματος.
Με το κρύο να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του, καθώς το παιχνίδι έγινε στην Κηφισιά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν αυτή τη φορά να προσφέρουν ένα ομορφότερο παιχνίδι σε σχέση με το «υπερθέαμα» της πρώτης αγωνιστικής.
Πράγματι, από νωρίς φάνηκε ότι το φιλοθεάμον κοινό θα απολάμβανε πολλά γκολ καθώς μόλις στο 3′ ο Ελεύθερος Αρουραίος άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ. Το κοινό πανηγύρισε αρχικά το σουτ και δευτερευόντως το γκολ, καθώς ο Ελεύθερος Αρουραίος συνηθίζει να τρυπώνει στις αντίπαλες άμυνες χωρίς όμως ποτέ να σουτάρει. Στο 11′ τα σκυλιά διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάγο Κίρκο να σκοράρει διστακτικά από κοντά στην κενή εστία ύστερα από την απόκρουση του τερματοφύλακα του Διογένη. Δύο λεπτά αργότερα, το Ατσάλινο Τείχος σε μία από τις ολοένα και πιο συχνές προωθήσεις του, έλαβε την ασίστ πάρε-βάλε από το Μάγο Κίρκο και έγραψε το 3-0.
Ο Διογένης αντέδρασε και με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ στο 14′ μείωσε σε 3-1, με το Δικηγόρο του Διαβόλου να μην καταφέρνει να αντιδράσει και το πρώτο εικοσάλεπτο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ, παρά τις μετέπειτα ευκαιρίες των δύο ομάδων.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς σε μια αντεπίθεση φωτιά, ο Διογένης έκανε το 3-2 στο 25′. Ενώ όμως προσπαθούσε να πιέσει περισσότερο, στο 27′ το Γυάλινο Πριόνι βρήκε με θαυμάσια διαγώνια πάσα το Βλάχο Σούπερ Φουντς, αυτός μοίρασε στον Αστάθμητο Παράγοντα, που με παροιμιώδη ψυχραιμία έφερε το σκορ στο 4-2. Δεν είχαν περάσει παρά λίγα δευτερόλεπτα, όταν το Γυάλινο Πριόνι βρήκε και πάλι τον Αστάθμητο Παράγοντα σε θέση βολής, που αυτή τη φορά με κοντινό μυτάκι διαμόρφωσε το 5-2. Στο 32′ ο Ελεύθερος Αρουραίος πέτυχε το δέυτερο προσωπικό του γκολ, με το Διογένη να μειώνει στο 38′ σε 6-3 με ένα θαυμάσιο σόλο που ξεκίνησε από την άμυνα και ολοκληρώθηκε με σουτ εκτόςπεριοχής που νίκησε το Μαλλιαρό Πορτιέρο.
Φέτος το πρωτάθλημα, υποχρεώνει τις ομάδες να έχουν στον πάγκο τους πιστοποιημένο με δίπλωμα της UEFA προπονητή, κάτι που η ομάδα μας (όπως και ο Διογένης) εφαρμόζει μόνο για τυπικούς λόγους προφανώς, καθώς στην πράξη, η προπόνηση, αλλά και ο αγώνας πραγματοποιείται με συλλογικό τρόπο. Έτσι, για έναν ακόμα αγώνα αναρτήθηκε σχετικό πανό.

ΥΓ: Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού της Παρασκευής. Αλληλεγγύη σε Σάμο, Σμύρνη και όσες περιοχές επλήγησαν.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *