Ανασκόπηση 3ης αγωνιστικής με ΑΕ Ψυχικού

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ 3-3
Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας. Μετά από 7 χρόνια όπου ο Αδέσποτος έδινε αναγκαστικά τους αγώνες του για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας σε ιδιωτικά ανοιχτά γήπεδα 5χ5, δεδομένης της άρνησης του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει δημόσιο κλειστό γήπεδο, η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο κλειστό γήπεδο του Μετς.
Ο Αδέσποτος τρεις βδομάδες μετά την πρεμιέρα με ήττα στη Λαμία, υποδέχθηκε την Α.Ε Ψυχικού στοχεύοντας να εγκαινιάσει το γήπεδο με νίκη.
Οι απουσίες πολλές για τα σκυλιά, καθώς για διάφορους λόγους απουσίαζαν το Ατσάλινο Τείχος, ο Μάγος Κίρκος, το Γυάλινο Πριόνι και το Εύθραστο Τριαντάφυλλο. Από την άλλη το ντεμπούτο τους θα πραγματοποιούσαν ο Two-island και ο Δερματοστίκτης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Αδέσποτο να έχει την πρωτοβουλία, κυκλοφορώντας υπομονετικά και ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή.
Κι ενώ η Δεύτερη Διάσταση δεν μπόρεσε από κοντά να ανοίξει το σκορ στο 3, αυτό έγινε στο 11 όταν ο Λούκι Λουκ έκλεψε την μπάλα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Two- Island που με άμεση εκτέλεση άνοιξε το σκορ, ξυπνώντας λίγο τους αγουροξυπνημένους ακόμα οπαδούς (ο αγώνας ξεκίνησε 2.30 το μεσημέρι). Το Ψυχικό προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δοκάρι σε σουτ που απέκρουσε και ο φορμαρισμένος Συνήγορος Τσι-πολίτη, αλλά σε νέα αντεπίθεση στο 14 ο Λούκι Λουκ σέρβιρε και πάλι και ο Χάρι Μάτα Χάρι ολοκλήρωσε υποδειγματικά με το αριστερό, υπογράφοντας το 2-0. Δύο λεπτά μετά, το Δόγμα του Σιοκ με το Βλάχο Σούπερ Φουντς έστησαν μια κομπίνα από πλάγιο άουτ, ο τελευταίος σούταρε προς το δεύτερο δοκάρι και ο Χάρι Μάτα Χάρι σκόραρε εξ επαφής!
Το Ψυχικό ήξερε πως έπρεπε να αντιδράσει προκειμένου να μειώσει πριν το ημίχρονο και τα κατάφερε κερδίζοντας το 6ο φάουλ της ομάδας μας και εκτελώντας “μακρινό” δεκάμετρο πέναλτι.
Με το 3-1 και τον Αδέσποτο να έχει πολλές απουσίες, το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν πολύ ενδιαφέρον. Το Ψυχικό μπήκε αποφασισμένο να πάρει αποτέλεσμα, με τον Αδέσποτο να αμύνεται -κυρίως- σθεναρά, αδυνατώντας πλην ελαχίστων περιπτώσεων να απειλήσει. Τα δοκάρια και ο Καραφλός Αϊτός κράτησαν το 3-1, αλλά στο 32, ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν είχε απάντηση στο φοβερό διαγώνιο σουτ.
Τα λεπτά περνούσαν και το Ψυχικό 4 λεπτά πριν το τέλος δοκίμασε να παίξει “πέμπτο παίκτη” προκειμένου να φθάσει στην ισοφάριση. Αν και αρχικά η ομάδα μας ανταποκρίθηκε αρκετά καλά σε αυτή την συνθήκη, 2 λεπτά πριν το τέλος σε ένα δυνατό σουτ η μπάλα κόντραρε στη Δεύτερη Διάσταση και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό (δίκαιο) 3-3.
Ο Αδέσποτος στο δεύτερο του παιχνίδι πήρε τον πρώτο του βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έδειξε κάποια από τα πλεονεκτήματα, αλλά και αρκετά από τα μειονεκτήματά του. Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη απέναντι στην ομάδα των Τραχώνων Αλίμου εκτός έδρας, στις 21.00.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *