Έκθεση απομαγνητοφώνησης “Καλαμάκι-Αδέσποτος”

Έκθεση απομαγνητοφώνησης

Ενεργούντες προανάκριση, σύμφωνα με το άρθρο 243 παρ. 2 του Κ.Π.Δ. σε συνδυασμό με το άρθρο 187 παρ. 1 του Π.Κ. ως αντικαταστάθηκε με Ν.2928/01 «Εγκληματική Οργάνωση», προβήκαμε στην ακρόαση και αξιολόγηση του περιεχομένου των τηλεφωνικών επικοινωνιών που πραγματοποιήθηκαν από και προς τις τηλεφωνικές συνδέσεις που χρησιμοποιούν τα μέλη της υπό έρευνα εγκληματικής οργάνωσης, για τις οποίες διατάχθηκε η άρση του απορρήτου.

Αριθμός κλήσης: 4
Καλών: (69****1312)
Καλούμενος: (69**11880)
Έναρξη: 30.10.2017 16:13:08
Λήξη: 30.10..2010 16:15:41
Διάρκεια: 00:02:33
Η απομαγνητοφωνηθείσα συνομιλία παρατίθεται ως ακολούθως:
Καλούμενος: Ναι;
Καλών: Καλησπέρα Πρόεδρε! Ο Ξίφας είμαι.
Καλούμενος: Ο βλάκας είσαι, δεν σου έχω πει να μη με παίρνεις σε αυτό;
Καλών:.Συγγνώμη πρόεδρε ήταν επείγον.
Καλούμενος: Καλά. Λέγε γρήγορα.
Καλών: Όλα καλά χθες, εκτός από ένα.
Καλούμενος: Ποιό;
Καλών: Ο Αδέσποτος Πρόεδρε. Έχασε από το Καλαμάκι.
Καλούμενος: Τι λες ρε. Πώς έγινε αυτό; Τι έκανες; Μην κάνεις πλάκα, πρόσεχε κακομοίρη μου.
Καλών: Όχι, αφεντικό αλήθεια. 3-4 ήρθε το ματς. Έχασε.
Καλούμενος: Ποιος το έστησε ρε. Ποιος μας κάνει ζημία; Λέγε
Καλών: Δεν το έστησε κανείς πρόεδρε, τουλάχιστον δικός μας. Τα παιδιά δεν τράβαγαν. Έστειλαν όλο τον κόσμο στο κουβά. Έχασαν και τρια μπέναλτι, μακρυνά.
Καλούμενος: Τι είναι αυτά που λες ρε. Λέγε γρήγορα λεπτομέρειες γιατί σε βλέπω να κάνεις παρέα στα ψάρια στον Παγασητικό.
Καλών: Ενώ όλα πήγαιναν όπως το είχαμε προβλέψει, ο Αδέσποτος προηγείται με σουτάρα του Δαίμονα από τα Νότια. Τα κοπρόσκυλα έπαιζαν καλά, αλλά σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή τους η μπάλα καταλήγει σε Καλαμακιώτη και γίνεται το 1-1. Ωστόσο, ο Αδέσποτος συνέχισε να παίζει καλά και με σουτ του Αστείου Παναθηναϊκάκια, κάνει το 2-1.
Καλούμενος: Ρε πλάκα μου κάνεις; Αυτός τον μπακλαβά δεν τον τρώει, μόνο ασιστ δίνει.
Καλών: Μα σου λέω αφεντικό χθες ήταν η μέρα ανάποδη. Που λές, στη συνέχεια το Καλαμάκι, ενώ ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε ανορθόδοξα, κάνει δυο επιτυχημένες αντεπιθέσεις και γίνεται το 2-3, σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο, αν και την κατοχή την είχε ο Αδέσποτος, πάλι με μια αντεπίθεση κάνει το Καλαμάκι το 2-4. Ε, αυτό ήταν. Μετά τα σκυλιά αποδιοργανώθηκαν, αγχώθηκαν ή κάτι τέτοιο. Πάντως, ο Δαίμονας από τα Νότια έκανε μεγάλο παιχνίδι. Το Καλαμάκι δεν μπορούσε να τον ξορκίσει ούτε με παπά δικό μας από την Καλαμάτα, χαχαχα
Καλούμενος: Κόψε τα γέλια ρε γιατί θα σε στείλω με το καράβι…ασυνόδευτο.
Καλών: Συγγνώμη αφεντικό! Έχασαν ευκαιρίες τα σκυλιά να μειώσουν και να ισοφαρίσουν, τελικά έβαλε άλλη μια γκολάρα ο Δαίμονας που Ραπάρει, σου λέω κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει το φλόου του, για αυτό τον τσάκισαν στα φάουλ και έφτασε να κάνει στο β’ συνολικά 8 το Καλαμάκι και να βαρέσουν 3 δεκάμετρα οι Αδέσποτοι, αλλά τα χάσαν όλα και μαζί με αυτά και το Χ και τη νίκη και τους βαθμούς.
Καλούμενος: Και όλοι εμείς τον ύπνο μας με τους τρελάρες που μπλέξαμε. Τι είν’ τούτα τα ζαγάρια ρε. Μας χαλάνε τη σούπα, τα ίδια έκαναν και πέρισυ. Είπαμε να κερδάμε, χαλάει η μπίζνα έτσι. Λοιπόν πάρε μέτρα, μην πάρω τα δικά σου.
Καλών: Τι να κάνω ρε αφεντικό, αυτοί παίζουν με τα κέφια τους, δεν… αφεντικό ακούς; Πρόεδρε; …
Σ’ αυτό το σημείο η συνομιλία έλαβε τέλος.

Αδεσποτάρα γερά, μας πήρες τα μυαλά όσο οι σκύλοι παίζουνε η μπάλα θα κυλά
Συγχαρητήρια στο Καλαμάκι

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *