ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ : ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘ. -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΝΙΚΗ 3-2 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-1)

Ο Α’ Γυρός του Πρωταθλήματος είχε τελειώσει και ο Αδέσποτος με συνολικά 6 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταταξης. Παρόλο τη θετική αρχή που είχε κάνει, στις τελευταίες 4 αγωνιστικές είχε καταγράψει ισάριθμες ήττες. Η ώρα της αντεπίθεσης είχε πια φτάσει.

Για να πετύχει όμως την αγχωτική αυτή νίκη ο Αδέσποτος, επιστράτευσε αρκετά μεγάλα όπλα.
Αρχικά προπονητικό δίδυμο Εκλεκτόρε Λεταλέ- Μικρόσωμο Γίγαντα. Οι δυο συμπροπονητές αυτής της αγωνιστικής στελέχωσαν με παικτές-εργαλεία την αποστολή, αλλάζοντας άρδην την ψυχολογία της ομάδας.
Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό χέρι ο Καβα-λιέρος θα προσέθετε την απαραίτητη αγριάδα που χρειαζόταν η ομάδα.
Τέλος η  επιστροφή της Πονεμένης Μέσης στους αγωνιστικούς χώρους θα έβαζε ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της ομάδας.
 
Πριν το ματς
 
Παρά το κρύο,κάτω από το νταμάρι της Καισαριανής, οι Αδέσποτοι-φίλαθλοι μαζεύτηκαν και πάλι , μπας και δουν κάμια νίκη.
Τα ρακόμελα που υποσχέθηκε η Δεύτερη Διάσταση, ξεχάστηκαν στο αυτοκίνητο. Οπότε οι οπαδοί θα παρακολουθούσαν για πρώτη -ίσως- φορά το ματς νηφάλιοι.
Η προθέρμανση για τους παίκτες έγινε με λίγο χαλαρή διάθεση και ή ομάδα ήταν ετοιμη ακόμη μια φορά να καταπλήξει τα πλήθη.
Το ματς
Οι  κόουτς επανάφεραν κάτω από τα δοκάρια την Αγρινιώτική Οπορτούνα (ή αλλιως ”Πάμε Λλλίγο”) .
όσον αφορά τους εντός παίκτες,
Πρώτη τετράδα: Superfood Βλάχος , Μελωδικό Καπέλο , Σεβαστικός Ντράμερ , Σερ-Μπάστιαν ( αναπληρωματικός Καβα-λιέρος)
Δευτερη τετράδα: Δευτερη Διάσταση, Ξεχασμένος έφηβος, ΚαπαΜαρού, Πράσινος Καπ-Νος (αναπληρωματικός Πονεμένη Μέση)
Τα σκυλιά μπήκαν λίγο χαλαρά στο ματς , -η προθέρμανση που λέγαμε- , με αποτέλεσμα σε μια αδράνεια της άμυνας στο 5′ , να δεχτεί το γκολ .
0-1 λοιπόν και τα σκυλιά έπρεπε να αντιδράσουν…
Ανέβασαν τη κυκλοφορία της μπάλας και για 5 λεπτά κατάφεραν να πιέσουν τους αντίπαλους παίκτες. Παρά τη καλή κυκλοφορία η μπάλα στο πλεκτό δεν έμπαινε.
Το μύνημα της αντεπίθεσης το έδωσε ο Καβα-λιέρος . Στο 11′ με κοντινή προβολή σκοράρει για την ισοφάριση και στο αμέσως επόμενο λεπτό θα βγάλει την ασιστ στον ΣερΜπάστιαν για την γρηγορέτρη ανατροπή στην ιστορία τους αδέσποτου.
Μέ τη ψυχόλογία με το μέρος της και το Μελωδικό Καπέλο σε καλή μέρα , η ομάδα συνέχισε να παιζει εξαιρετικά επιθετικά και να δημιουργεί συνεχώς φάσεις. Δυστυχώς άλλο γκολ δεν μπήκε , οπότε το ημίχρονο έληξε με 2-1 υπερ των Σκυλιών.
Στην ανάπαυλα δόθηκαν νέες οδηγίες από το προπονιτικό τιμ και η ομάδα μπήκε αποφασιστικά να παίξει με ουσία.
Πάλι ομώς αδράνεια της άμυνας, ξαναβάζει μέσα στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό Καλλιθέας. Η μπάλα δεν φεύγει με τίποτα από την περιοχή των Σκυλιών με αποτέλεσμα στο 24′ οι Καλλιθεάτες να ισοφαρίσουν σε 2-2.
Φαινόταν οτι θα πηγαίναμε σε γρανκινιολικό φινάλε !!!!!
Αλλά ξαφνικά ο Αδέσποτος άρχισε να παίζει τις ‘γωνίες’ και κατάφερε στο 30′ να ξαναπάρει προβάδισμα. Ασιστ από τον Πράσινο ΚαπΝο στον Superfoods Βλάχος , ο οποίος από κοντα έκανε το 3-2.
Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα  -παρότι κινηθηκε στα όρια να πάρει 6ο φάουλ-  έπαιξε υποδειγματική άμυνα, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους να μπουν στο παιχνίδι.
Ο διαιτήτης σφύριξε τη λήξη και τα Σκυλιά είχαν πραγματικό λόγο πλέον να πιουν ενα ποτό ‘βρε αδερφέ’ σε γνωστό καταγώγι των εξαρχείων.
Υ.Γ. Δωρο η νέα εορταστική κάρτα του Αδέσποτου Αθηνων με γνωστό αστέρι της ομάδας. Εχει πέσει ιδέα να βγάλουμε καρτες πανινι με όλα τα αστέρια της ομάδας. Η συνέλευση το επεξεργάζεται ….
15354279_10211337289729980_1291888919_o
Υ.Γ.(2) Ειδικές ευχαριστίες στους πιστούς οπαδούς που ακόμη μια φορά αψήφησαν το κρύο για να υποστηρίξουν τον Αδέσποτο Αθηνών. Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε τη guest εμφάνιση του Dida , γνωστού αστέρα του Αντίφα Λιγκ Αθενς , που με τη παρουσία του ανέβασε το πρεστιζ της ομάδας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *