ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Β’-ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο , με τον Αδέσποτο να ταξιδεύει στον Ταύρο.

Οι απουσίες αρκετές , το μόνο ευχάριστο ήταν η διεξαγωγή του αγώνα σε κλειστό . Ευκαιρία λοιπόν να ξεσκονίσουμε τα σάλας μας.

Ο Καλοκαιρινός Καφές είχε χτυπήσει , το Μελωδικό Καπέλο ήταν κουρασμένο , οπότε ο Αδέσποτος κατέβηκε με 8αδα ανάγκης ναπαραταχθεί και  το Γελαστο Τσιμέντο να παίρνει θέση στο ρόστερ από το παράθυρο.

Αφου έγινε ένα μπέρδεμα με τα διαθέσιμα αυτοκίνητα , το καραβάνι για το Ταύρο ξεκινούσε ακόμα ένα ταξίδι .

Θα ακολούθουσε κατάλληλα ο Αδέσποτος τον Μίτο της Αριαδνης  ώστε να αποδράσει από το Μινώταυρο?

Ελα μου ντε…

15271631_10211292501210295_1025405497_o

Αφου βάλαμε τα ρούχα μας και τις κάλτσες κατάλληλα (οπως φαίνεται και από τη φωτο) , μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να καταπλήξουμε τα πλήθη.

Θέση στη κερκίδα έλαβαν γονείς και παιδιά που συμμετέχουν στην Ακαδημία του Αδέσποτου, οι οποίοι θα παρακολουθούσαν για πρώτη φορά αγώνα φούτσαλ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε  αναγνωριστικά για τον Αδέσποτο και την ομάδα του Μινώταυρου να έχει τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Στο τέρμα για τα Σκυλιά ο Αδέκαστος , ο οποίος φάνηκε από νωρίς οτι θα έχει πολύ δουλεια κάτω από την εστία.

Μετά από γρήγορο παιχνίδι , οπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω , ο Μινώταυρος κατάφερε να προηγηθεί στο 5′ , σε αμυντική αδράνεια των Σκυλιών.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό , ο  Μινώταυρος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του σε γρήγορη αντεπίθεση που εκδήλωσε.

Εδω να σημειώσουμε ότι ο Μινώταυρος (απο τις πιο ”παλιές” ομάδες στο φούτσαλ) αγωνιζόταν με 3 παικτες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και στην Α κατηγορία, όπως ήταν ο Πάτο του Ταύρου (Χαρης) που θα μας φλόμωνε στις τρίπλες σε όλο το ματς.

Φαγαμε ενα στο 5′ , φαγαμε ενα στο 6′ , φάγαμε και άλλο ενα στο 7′ να τριτώσει το κακό , και αρχίσαμε να αναρρωτιόμαστε πόσα θα γράψει ο φωτεινός πίνακας.

Ευτυχώς στο 9′ μετά από κερδισμένο φάουλ από τον ‘Τι γουστάρετε ρε μάγκες??” , και εξαιρετική κομπίνα από τους Superfoods βλαχο και Δεύτερη Διάσταση , ο αρτινός άσος σκοράρε μειώνοντας σε 3-1.

Η ομάδα άρχισε να πατάει στα πόδια της και με κύριους εκδηλωτές των επιθέσεων, τους  ‘Τι γουστάρετε ρε μάγκες??” ,  Βλάχο,  Δευτερη Διάσταση και ΣερΜπάστιαν  , ανέβασε ρυθμό.

Στο 11′ ομώς η διαφορά άνοιξε πάλι με τον Πάτο του Ταύρου, να ξεμαρκάρεται από τον προσωπικό αντίπαλο και να κάνει το 4-1.

Αντε πάλι από την αρχή για τον Αδέσποτο, να προσπαθεί να ξαναμπεί  στο παιχνίδι.

Στο 14’ προσωπική ενέργεια της Δεύτερης διάστασης, εξαπολύει το μυτάκι και γκολ. Το σκορ στο 4-2.

Ημίχρονο με δυο γκολ διαφορά. Αφου συζητήσαμε και κάναμε την αυτοκριτική μας , είπαμε να πάμε να πιέσουμε και όπου βγει.

Εντωμεταξύ ο Μικρόσωμος Γίγαντας μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας μπήκαν να κάνουν μια μίνι προπόνηση. Περιττό να πούμε οτι η ακαδημία του Αδέσποτου ξεχειλίζει από ταλέντο και στα επόμενα χρόνια θα προσφέρει θέαμα και χαρά με το  παιχνίδι της.

Δευτερο ημίχρονο λοιπόν . Τα σκυλιά έχοντας ως αρχικό στόχο, να μειώσουν τα σουτ που δεχονται στην εστία τους , επαιξαν κλειστά αφήνοντας λίγο χώρο στους επιτιθέμενους ΜινώΤαυρους.

Παροτι η άμυνα φαινόταν συμπαγής , στο 29′ μετά από ωραίο μακρινό σουτ ο Μινώταυρος έφτασε το σκορ στο 5-2.

Και εδώ ας μιλήσουμε για τη φάση του 33′ οπου ο Αδέσποτος Αθ. φαίνεται να πιστευει στην ανατροπή.

Η μπαλά στον ΣερΜπαστιαν με ωραία προσποίηση , πασάρει τη μπάλα στον Σεβαστικό Ντράμερ, ο οποίος με μυτάκι τη τσιμπάει για τη Δεύτερη Διάσταση , ο οποίος με ωραιο πλασέ σκοράρει!!!! Χατ τρικ η Δευτερη Διάσταση από εξαιρετική επιθετική πρωτοβουλία.

Κάπου εδω έπρεπε να μιλήσει και η εμπειρία. Ο ‘Τι γουστάρετε ρε μάγκες??(γνωστός και ως Σκονισμένος Εφηβος)” στο 36′ με ωραία προσπάθεια μειώνει τη διαφορά στο ενα γκολ.

5-4 το ματς και όλοι περίμεναν ενα γρανκινιολικό , χιτσκοκικό φινάλε.

Στο 37’ κερδισμένο φαόυλ για τον Αδέσποτο , η Δευτερη Διασταση το δοκιμάζει απευθείας … Δοκάρι στη συμβολή των δοκών.

Ενώ εχουν μείνει τριαντα δευτερόλεπτα για τη λήξη και τα Σκυλιά πιέζουν για την ισοφάριση, γίνεται ένα λάθος στην άμυνα και ο Πατο του Ταυρου σκοράρει για το 6-4.

Στα 8 δευτερόλεπτα ο Σουπερφουντς Βλαχος στήνει τη μπάλα στη σεντρα και με μυτάκι γραφει το τελικό 6-5.

Γενικά καλή εμφανιση, κυρίως  στο δεύτερο ημίχρονο για τα Σκυλιά .

Στο ρολο του κοουτς χρονομετρητη το Μελωδικό Καπέλο.

Κάπτεν ο Αδεκαστος.

Υ.Γ. Ο πρωτος γύρος τελείωσε με συνολικό απολογισμό τους 6 βαθμούς ( 1νίκη, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Υ.Γ.(1) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ για τα τελευταία 3 ματς του 2016 απέναντι σε Ολυμπιακό Καλλιθέας (εντός), Εlite (εντος), Ηνίοχος (εκτός).

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *