3η αγωνιστική : Αδέσποτος Αθηνών – Ηνίοχος

Pregame : Εφτασε το πρώτο εντός έδρας ματς για τα Σκυλιά! Μετά από δυο άκρως επιτυχημένες εξορμήσεις σε Καλλιθέα και Μενίδι, ο Αδέσποτος έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς , αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο .

Στο επόμενο ματς λοιπόν θα αντιμεωπίσουμε  την ομάδα του Ηνίοχου (Γουδί) , τους οποίους θα φιλοξενήσουμε στο Α. Κ. “Catenaccio”(στο τέρμα της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, Καισαριανή, πλησίον γηπέδου εθνικού αστέρα).

Τι θα κάνουν οι Αδεσποτοι ? θα συνεχίσουν την μέχρι στιγμής αήττητη πορεία τους ή θα κάνουν τη πρώτη τους ήττα ?

Δίδυμο Κόουτς για τη Κυριακή θα είναι :ο  Καλοκαιρινός Καφές και ο Ισπανός Καβατζής.

Ακολουθεί φώτο από την παλιακή εμφάνιση του Αδέκαστου με την οποία αγωνίστηκε στο Μενίδι. (Το νούμερο με ταινία παρακαλώ)

14699643_10210812097440501_1136723915_o-1

Περισσότερα στην ανασκόπηση μετά το ματς της Κυριακής..

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΤΣ

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΧΝΙΔΙ! 1-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Ο Αδέσποτος σε αντίθεση με τα δυο προηγούμενα ματς , μπήκε φουριόζος στα πρώτα 10′ του α’ ημίχρονου . Παιζοντας γρήγορα τη μπάλα  με σχετικά καθαρό μυαλό έφτανε κοντά στην αντίπαλη εστία. Αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής ήταν οι αρκετές τελικές φάσεις που δημιούργησε.

Σε μία από αυτές κατάφερε να προηγηθεί. Στο 9′ μετά από καλή κυκλοφορία της μπαλας και διαγώνιο σουτ , η Δέυτερη Διασταση πήρε το ριπμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Τα Σκυλιά λυσσασμένα από τη καλή μπάλα που έπαιζαν, παράτησαν συστήματα και τακτικές και προσπάθησαν να διευρύνουν τη διαφορά. Συνεχόμενες χαμένες ευκαιρείες που δεν έβρισκαν εστία ή απέκρουε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, επιβεβάιωσαν το άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. ‘Αν δεν σκοράρεις σε πολλές ευκαιρίες, ετοιμάσου να το φάς”.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα και άρχισαν να εξαπολύουν τα πρώτα σουτ με απειλητική διάθεση.Σε μια αδράνεια της άμυνας (ασυννενοησία) σε στημένη φάση, ο Ηνίοχος κατάφερε να ισοφάρησει με απευθείας φαουλ στο 18’. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο , αφήνοντας μουδιασμένοι τη κερκίδα.

Στο δευτερο ημίχρονο το παιχνίδι ανοιξε. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τακτική και με στήριγμα τα δύο τους πίβοτ (όρος striker στο futsal) κατάφεραν να απειλήσουν. Στο 22’λοιπόν έκαναν την ανατροπή μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας.

Τα Σκυλιά δεν είχαν πει τη τελευτάια τους λέξη. Με πολύ ωραία μπαλια στο κενό χωρο που ξεκίνησε από τα πόδια του Τσακισμένου Ηλιου (ντεμπούτο στον Αδέσποτο) , το Γελαστο Τσίμεντο έκανε επίδειξη της τεχνικής του κατάρτισης και ισοφάρισε στο 27′, περνώντας τη μπάλα κατω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Φτάναμε στα τελευταία 10 λεπτά και οδηγούμασταν σε γκρανινιονικό φινάλε. Δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά φαουλ κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτού η ομάδα να χρεωθεί με 6ο φαουλ και ο Ηνίοχος να κερδίσει 10μετρο πέναλτι. Ο εκτελεστής εστειλε τη μπάλα στα διχτυα και έδωσε εκ νεόυ το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αδέσποτος προσπάθησε να αντεπιτεθεί και στα τελευταία λεπτα αυξησε τη πίεση του. Παρότι επαιξε και με πέμπτο παίκτη , το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Τελικο σκορ 2-3 και πρωτη ήττα για Αδέσποτο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Καλή εμφάνιση από Μελωδικό Καπέλο, Τσακισμένο Ηλιο στη δημιουργία του παιχνιδιού και Αδέκαστο για τις καίριες επεμβάσεις  κάτω από τα γκολποστ.

Καλό στησιμο της ομάδας από το έ-μπυρο προπονητικό δίδυμο Καλοκαιρινό Καφέ και  Ισπανό Καβατζή.

Επόμενο ματς με ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ εκτός έδρας . Αναμείνατε στις οθόνες.

Υ.Γ. Σημειώθηκε πρόοδος , καθώς η ομάδα καταφερε να μην δεχτεί σε αυτό το ματς κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.

Υ.Γ.2. Μαλλον πρέπει να παιζουμε μονίμως  εκτός εδρας για να παίρνουμε αποτέλεσμα.

Υ.γ. (3) Περιμένετε ενημέρωση για το πάρτη του Αδέσποτου για την ενίσχυση της Ακαδημίας.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *