2η Αγωνιστική : Elite Academy – Αδέσποτος Αθηνών

Pregame : Μετά τη νική στη πρεμιέρα της Β’ , ο Αδέσποτος αγωνίζεται ξανά εκτός εδρας . Αυτή τη φορά τη Δευτέρα 10/10 και ώρα 10.20μμ αντιμετωπίζει τη Elite Academy στο Κλείστό ‘Χολίδης’ στις Αχαρναί.

Ο Αδέσπότος θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι με όλα τα του τα όπλα. Μοναδικές απουσίες ο Μικρόσωμος γίγαντας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Πράσινος Καπ-νος που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Λέτε να γίνει το 2/2 για τα Σκυλιά  ? Περισσότερα στην ανασκόπηση μετά το ματς της Δευτέρας.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ο αγώνας συνεχίζεται…

….στο τυπικό μέρος 2-2

Κάθε απώλεια είναι σημαντική, πόσο μάλλον στις μέρες μας. Οι απώλειες ανθρώπων  είναι  καθημερινές και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να αγωνιζόμαστε ακόμη πιο εντατικά. Για κάθε Δημήτρη που θα χάνουμε, θα προσπαθούμε, ώστε κάθε απώλεια να μην είναι μάταιη. Όχι, δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά, μας αρκεί που έχουμε την ίδια τρέλα, μας αρκεί που βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά.
Μετά την πρώτη προπόνηση της ακαδημίας το απόγευμα της Δευτέρας, πήγαμε στο Μενίδι για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Νέοι προπονητές, νέοι και παλιοί παίκτες, νέοι οπαδοί και φιλοί, αλλά κλασικές και ωραίες  συνήθειες.

Ο αγωνιστικός χώρος ιδανικός για μπάλα (σε κλειστό για δεύτερη σερί φορά) και η αντίπαλος  Elite γνώστες στο futsal,  όλοι προέβλεψαν πως το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον.

Καλύτεροι οι αντίπαλοι στο πρώτο ημίχρονο, σιγά-σιγά έσφιγγαν τον κλοιό, αλλά η αμυντική προσήλωση και η σιγουριά κάτω από τα δοκάρια του Αδέκαστου έδειχναν 0-0. Στο τελευταίο 5λεπτο όμως, 3 στιγμές χαμένης συγκέντρωσης, αδράνεια και η επιθετική ατολμία έφεραν το 2-0 με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου (τα γκολ στο 16’και στο 18′) .Μία και μισή σοβαρή επίθεση από τον Αδέσποτο που θα μπορούσε να παει με μεγαλύτερη αρνητική  διαφορά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανακάτεμα και προπονητικές αλχημείες στο 2ο ημίχρονο σήμαναν την ανατροπή. Η αυτοθυσία, τα δυνατά μαρκαρίσματα, οι κίτρινες κάρτες (7ευρα στην ομοσπονδία) και οι ατομικές προσπάθειες απέδωσαν καρπούς στο τέλος. Με τετράδα καμικάζι και 2 «ψηλούς» μαζί μέσα, ο Αδέσποτος μείωσε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (στο 30’)  με κάτι σαν απευθείας φάουλ . Μονότερμα για 3 λεπτά και στο 39’ μία κίνηση από τα παλιά, ενός παλιού (Δεύτερη Διάσταση), έφερε την ισοφάριση απέναντι σε έναν πολύ κουρασμένο  αντίπαλο. Η ολική ανατροπή έμεινε παράπονο στα μάτια μας όταν 20’’ πριν τη λήξη ο πιο έμπειρος αδέσποτος             Σ-κον-ισμενός Εφηβος έστειλε τη μπάλα πάνω στον νεαρό (αλλά πόλύ ταλαντούχο τερματοφύλακα) , ίσως και λόγω  του τραυματισμού που προέκυψε στον αγώνα. Τελικώς 2-2, με 2 ίδια σε κατάληξη ημίχρονα, αλλά διαφορετικά στα συναισθήματα.

Αρχηγός για το ματς : το Γελαστό Τσιμέντο , τα δυο γκολ χρεώθηκαν στη Δεύτερη διάσταση. Κρατάμε το πείσμα και το πάθος του δευτέρου ημιχρόνου από όλα τα Σκυλιά...
Αθλητική συμπεριφορά από την Elite Academy, παιχνίδι δυνατό αλλά όχι αντιαθλητικικό, όπως περίπου θέλουμε να το παίζουμε.
Υ.Γ. Δημήτρη ο αγώνας συνεχίζεται, και κυρίως εκτός γηπέδων, είναι καθημερινός, είναι ζόρικος αλλά θα είμαστε παρόντες. Η έναρξη της ακαδημίας μας εμψυχώνει, όπως και η ύπαρξη  άλλων εγχειρημάτων αυτοοργανωμένων ομάδων που αποτελεί την απάντηση στα κυρίαρχα πρότυπα.

Υ.Γ. (1) Πριν και μετά το ματς αντί της ιαχή ‘Αδεσπότος’ , φωνάχτηκε το όνομα του ‘ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ’ . Όπως επίσης στις κερκίδες αναρτήθηκε μπλουζάκι της ομάδας και μαύρο πανό.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *