Αγώνες Κατάταξης για τις θέσεις 3-4 με Πρωταθλητή Καλλιθέας 8/5/2016

Ρε εμάς βρήκατε?? Και ενώ ήρεμα και ωραία είχαν ολοκληρωθεί (θεωρητικά) οι αγώνες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τις 2 ήττες στο Ρέθυμνο,  ένα πουλάκι ήρθε και μας είπε για αγώνες κατάταξης.

εσπε

Φυσικά οι Αδέσποτοι παίκτες  συνέχιζαν τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα για να βγουν με κορμί λαμπάδα στις παραλίες, και δεν αιφνιδιάστηκαν και πάρα πολύ. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ότι η τελική κατάταξη για τις θέσεις 3-4 θα γίνει στις δυο νίκες (Ακόμα γκρινιάζει ο Τσίου που ήθελε να ξεκινήσει προπονήσεις για ποδοβόλευ).

Ετσι λοιπόν τα Σκυλιά παίζουν ένα ακόμη ματς στο κλειστό του Εσπέρου στη Καλλιθέα. Σε ένα γήπεδό που έχουν περάσει με 2 νίκες σε 2 επισκέψεις, και ελπίζουν να κοιμηθεί ο θεός και ο Αλλαχ για να σπάσουμε την έδρα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να δώσουν βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά και να ενισχύσουν τα Σκυλιά στο κλείσιμο της πρώτης επιτυχημένης χρονιάς.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΕΣΠΕΡΟΣ»

ΚΥΡΙΑΚΗ08/05/2016 22:15

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

—–

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ   ΑΘΗΝΩΝ

EΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ηττα με 4-3 για τον Αδέσποτο Αθηνών, στον τελικά τελευταίο επίσημο αγώνα για τη χρονιά 2015-2016.

Οι οπαδοί πήραν  θέση ξανά το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό του Εσπέρου, συνδράμοντας στη προσπάθεια του Αδέσποτου για μια ακόμη έκπληξη.

Τα Σκυλιά ξεκίνησαν με καθαρούς αμυντικούς προσανατολισμούς την έναρξη τον αγώνα. Παρότι δημιουργούσαν αρκετές φάσεις στην εστία του Πρωταθλητή, κάθε φορά έλειπε η τελική προσπάθεια.

Το ματς φαινόταν  να πηγαίνει στο 0-0 στο ημίχρονο, αλλά ο Sulovari του Πρωταθλητή είχε διαφορετική άποψη. Στο 17′ μετά από ατομική προσπάθεια σκόραρε με πολύ ωραίο πλασέ στην εστία των Σκυλιών, κάνοντας το 1-0.

Ο Αδέσποτος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο επόμενο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Τόμασεν.

Το ημιχρόνο λήγει με 2-0 και κανένας δε πιστεύει ότι τα Σκυλιά έχουν αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αδέσποτο να προσέχει κυρίως την άμυνα του και να εκδηλώνει αντεπιθέσεις που δημιούργησαν αρκέτες ευκαιρίες για γκολ.

Σε μια από αυτές τις αντεπιθέσεις , στο 23′, μετά από πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας και  1-2 μεταξύ Σκιάνη και Καλοκύρη, ο τελευταίος μείωσε σε 2-1.

Το ματς πήρε ξανά φωτιά και η αγωνία για τους οπαδούς κ’ θεατές ξαναγύρισε.

Στο 34′ ο Αδέσποτος έφερε το ματς στα ίσια ! Μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, ο Σκιάνης κατέβασε τη μπάλα και σκόραρε με όμορφο πλασέ κάνοντας το 2-2.

Η χάρα της ισοφάρισης κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο Sulovari πήρε ξάνα το όπλο του και έκανε το 3-2.

Στο 36′, πάλι ο Sulovari σκόραρε εκ νέου, διαμορφώνοντας το 4-2 για τον Πρωταθλητή Καλ.

Ο Αδέσποτος κατάφερε να μειώσει σε 4-3 στο 38′ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Κώστα Γενίτσαρου και σουτ του Οσκαριλσον σε κενη εστία.

Στα εναπομείναντα δυο λεπτά, τα Σκυλιά έπαιξαν με 5ο παίκτη αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν,

Έτσι η πρώτη αγωνιστική χρονιά έλαβε τέλος με τον Αδέσποτο να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής Futsal.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Αστέρα Εξαρχείων που ήρθαν να μας παρακολουθήσουν από κοντά.

Υ.Γ. (2) Θα ακολουθήσει μεγάλη ανασκόπηση  για όλη τη χρονιά άμεσα. Γι’αυτό μείνετε συντονισμοί.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Αγώνες Κατάταξης για τις θέσεις 3-4 με Πρωταθλητή Καλλιθέας 8/5/2016”