[Ημιτελικοί] Ρέθυμνο Futsal – Αδέσποτος Αθηνών

“Τα ψέμματα τελειώσαν” (τα λεγε ο “πρόεδρος” αλλά κάποιοι δεν τον πίστεψαν στιγμή!). Ημιτελική φάση για τον Αδέσποτο στο Ρέθυμνο! Άλλο ένα ταξίδι για τα “Σκυλιά” που, σίγουρα, δεν είχε υπολογίσει κανείς! 2 παιχνίδια μέσα σε 2 μέρες που θα κρίνουν την πρόκριση στα τελικά και την διεκδίκηση της ανόδου (!)… Αυτό το Σάββατο 9/4 (κι έπειτα Κυριακή 10/4) στις 14.00 στο Κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρεθύμνου θα γίνουν τα δύο ματς των ημιτελικών με τα παλικάρια του Ρέθυμνο Futsal. Όσοι/ες τρελοί/ές προσέλθετε!

Ωφείλουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου και τον Δημήτρη Καλογεράκη που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκαν να μας φιλοξενήσουν στα “λημέρια” τους για τα δύο αυτά ματς για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο δύο ταξιδιών αλλά και να γλυτώσουν και αυτοί τα έξοδα ενός ταξιδιού. Ελπίζουμε να πιούμε και καμιά ρακούλα το βράδυ του Σαββάτου, άσχετα με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς! 🙂 Θεωρούμε πολύ βασική την ανάπτυξη τέτοιων σχέσεων μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνδράμομε προς αυτή την κατεύθυνση. Σε μια ερασιτεχνική κατηγορία σαν τη δική μας, η μπάλα και η νίκη δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός …

Ενημέρωση: Αναχώρηση από Πειραιά και άφιξη στα Χανιά

Ας ξεκινήσουμε από τις άχρηστες πληροφορίες του ταξιδιού! Το ταξίδι για 9 μέλη της ομάδας ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης όπου επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να είναι υποτίθεται πιο ξεκούραστοι! 8 και δέκα η ομάδα είχε πιάσει θέση προεδρική. Ο Σκιάνης-εδώ  –  ως ντεμέκ οργανωτής της εκδρομής –  έφερε μπύρες , ο Τσίου μπόμπες , ο Βασίλης τυροπιτάκια,  ο Κώστας Γενίτσαρος υπερτροφές (κρουασάν και πατατάκια), ο Οσκαρ ένα σκάκι?? για να χάνει στη διαδρομή από τον Χάρη, ο Παύλος βόλταρε συνεχώς στο πλοίο, ο Ανδρέου και ο Αναστασίν κράταγαν τα προσχήματα και το έπαιζαν σοβαροί. Στο ταξίδι κυριάρχησε η φουτσαλική-κοινωνική ανάλυση της τετράδας Τσιου-Αναστασιν-Σκιάνη-Βασίλη και ο Οσκαρ που δε σταμάταγε να σχολιάζει τα πάντα και να κάνει τη ζωή δύσκολη όλων των εργαζομένων στο καράβι.

Να μην μακρυγορούμε.. Φτάσαμε 6 η ώρα το πρωί στο λιμάνι Σούδα, μπήκαμε στο λεωφορείο σε λίγη ώρα φτάσαμε στον πρώτο προορισμό μας, στα Χανιά. Η παρέα έσπασε εκείνη τη στιγμή για λίγο. Κάποιοι κατευθύνθηκαν στο σπίτι της Ελλης που θα φιλοξενούσε για ακόμη μια φορά τον Αδέσποτο (7 σκυλιά) και οι Αρτινοί της παρέας πήγαν να χαλαρώσουν σε ένα ρουμ-το-λετ (κελ ντεκαντανς).

Αφού γεμίσανε μπαταρίες, με τον καιρό καλοκαιρινό (κοντά 20 βαθμούς), τα Σκυλιά αρχίσανε της βόλτες τους. Φαγητό, καφέδες, παγωτά, ντόνατ και πολλά άλλα είχε το πρόγραμμα, πάντα σε κόσμια πλαίσια. Το βράδυ πήγαν και μια χαλαρή βόλτα να ακούσουν ηπειρώτικο stoner. Ακολούθησε ύπνος γιατί το πρωί είχε αναχώρηση για το Ρέθυμνο.

2η μέρα: Χανιά-Ρεθυμνο

Το πρωί είχαμε και άλλες αφίξεις. Καβάς από αεροδρόμιο και Γκελατσιώτες (Βαγγέλης και Άρης) με πλοίο ήρθαν να στελεχώσουν την ήδη δυνατή αποστολή του Αδέσποτου.

Πουρνό-πουρνό παραλάβαμε τα αυτοκίνητα από ένα Χανιώτη Εσκομπάρ. Ο Όσκαρ καβάλησε το μαύρο σκύλο που κατέβασε στην Κρήτη, οι υπόλοιποι επιβιβαστήκαμε στα αμάξια και μετά από μια ώρα ήμασταν στα δωμάτια που θα μέναμε στο Ρέθυμνο.

Εντωμεταξύ Κογιότ, Καλοκύρης και Σωκράτης κατέφταναν από Ηράκλειο να ενισχύσουν την ομάδα!

Ανάλυση 1ο ματς: 8 – 2  ήττα για τον Αδέσποτο!

Προσεχώς!

Ανάλυση 2ο ματς: 5 – 8 δεύτερη ήττα για τον Αδέσποτο και αποκλεισμός από τη τελική φάση της Β εθνικής!

Προσεχώς!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “[Ημιτελικοί] Ρέθυμνο Futsal – Αδέσποτος Αθηνών”