[14η Αγωνιστική] Πρωταθλητής Καλλιθέας – Αδέσποτος Αθηνών

Αυτό το Σάββατο 6/2 στις 21.00 ο Αδέσποτος Αθηνών αντιμετωπίζει στο γήπεδο Καλλιθέας – πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου στην Παν. Τσαλδάρη και Μενελάου τον Α. Σ. Πρωταθλητή Καλλιθέας που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία και, ίσως, η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος! Θα διατηρήσουμε το νικηφόρο σερί; Ποιός ξέρει;! Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου μας…

Ενημέρωση: Ήττα με κακή εμφάνιση στο ανοιχτό του Ταύρου και σκορ 10 – 5 υπέρ του Πρωταθλητή Καλλιθέας. Απέναντι στον Πρωταθλητή Καλλιθέας (μόνος-πρώτος στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής) η ομάδα μας αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά υπέκυψε…

Αναλυτικά: 5-6 παίκτες χάθηκαν μέχρι να βρουν το γήπεδο και έφθασαν οριακά για την έναρξη του ματς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 2′ ο Σκιάνης με μακρινό σουτ που κόντραρε έκανε το 0-1 για τα Σκυλιά. Η απάντηση από τον Πρωταθλητή ήταν άμεση με το Sulovari (πραγματικό επιθετικό κανόνι) να ισοφαρίζει το επόμενο λεπτό. Στο 5′ ο Πρωταθλητής πήρε το προβάδισμα με σουτ του Βατικιώτη από πλάγια θέση.

Ο Αδέσποτος αντέδρασε αμέσως! Στο 6′ ο Βαγγέλης Γκέλα κάνει το σουτ, ο Κων προσποιείται χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα και το 2-2 είναι γεγονός. Στο 8′ ο Πρωταθλητής σκοράρει ξανά με τον Μαντζουράνη, με τον Κων να ισοφαρίζει ακριβώς στην επόμενη φάση κάνοντας το 3-3. Κάπου εκεί οπαδοί του Αδέσποτου αλλά και της Καλλιθέας κατάλαβαν ότι το ματς θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Δυστυχώς η ομάδα στάθηκε άτυχη! Μόλις στο 9′ σε τετ-α-τετ του Sulovari, ο Αντρέου κατέβασε ρολά προς στιγμή, και ο Βατικιώτης πήρε το ριμπάουντ (ίσως κάνοντας και φάουλ στο τερματοφύλακα του Αδέσποτου), πραγματοποιώντας το 4-3. Ο Αντρέου σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω πολύ γρήγορα (βοήθαγε και η έκταση του γηπέδου) και σε μια αντεπίθεση πάλι ο Sulovari σκόραρε, διαμορφώνοντας το 5-3 .

Παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον Αδέσποτο, που βοηθούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στη εστία, οι παίκτες του ήταν (για άλλη μια φορά) απελπιστικά άστοχοι. Έτσι στο 17′ σε μια αντεπίθεση ο Sulovari έκανε το χατ-τρικ για τον ίδιο, και πήγε τη διαφορά στο +3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι Αδέσποτοι μπήκαν αποφασισμένοι, μόλις στο πρώτο λεπτό δέχτηκαν ακόμη ένα γκολ από τον Βατικιώτη και ο φωτεινός πινάκας έγραψε 7-3. Κάπου εκεί το ματς είχε τελειώσει για τα Σκυλιά. Ο Σκαρλάτος στο 26′ για τον Πρωταθλητή έκανε το 8-3 . Ο Κων στο 32′ αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της εξέδρας των Αδέσποτων σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά από κομπίνα. Στο 34′ ο Sulovari ξαναπήρε το όπλο του, γράφοντας το 9-4. Ο Βασίλης, έμοιαζε να το πιστεύει μόνο αυτός, και μείωσε ξανά στο 35′, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 36′ ο Συλαίος για την ομάδα του Πρωταθλητή Καλλιθέας.

Τελικό σκορ 10-5. Σίγουρα η ομάδα του Πρωταθλητή βρίσκεται δίκαια στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το αποτελεσματικό ποδοσφαίρου που παίζει. Καλή συνεχεία να ευχηθούμε!

Αρχηγός για τον Αδέσποτο ο Σκιάνης, κοουτς ο Αινειάς (σταθερή αξία). Επόμενο ματς -λογικά- το εξ αναβολής παιχνίδι με ΠΑΛΑΣ Λαγονησίου τη Τετάρτη 17/2 σε ανοιχτό γηπεδάκι στο Γέρακα! Θα ενημερωθείτε σχετικά!

Υ.Γ. 1) Πάμε γερά τα Σκυλιά ! Να βγάλουμε και καμιά φάση από το Ευρωπαϊκό (που γίνεται στο Βελιγράδι)!

Υ.Γ. 2) Φυσικά πρέπει να σταθούμε στο Σκιάνη! 10” πριν λήξει το ματς, χτυπάει με αντίπαλο στο γόνατο! Σφαδάζει από το πόνο, πάει η Γιατρός(-ρεφλεξιολόγος!) να του βάλει ψυκτικό και πετάγεται σαν ελατήριο, λέγοντας “Θα μας σκοτώσει αυτή!”. Στιγμές άφθονου γέλιου σε ένα ακόμη ματς των Σκυλιών! 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *