[12η Αγωνιστική] Φοίβος Νέου Κόσμου – Αδέσποτος Αθηνών

Αυτό το Σάββατο 23/1 φύγαμε για Ταύρο! Στις 18:00 ο Αδέσποτος αντιμετωπίζει την αξιόμαχη ομάδα του Φοίβου Νέου Κόσμου (δεν έχουμε ξεχάσει τον “Νεϊμάρ” του Νέου Κόσμου!) στην έδρα του, στο Α.Κ. «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» στην οδό Υψηλάντου 3 στον Ταύρο! Άλλη μια νίκη; Άλλη μια ήττα; Τί σημασία έχει! Το θέμα είναι να παίξουμε και να πάρουμε τα πατήματα και την εμπειρία! Τα λέμε εκεί! 🙂

Ενημέρωση: 3η σερί νίκη! Με το κρύο να είναι τσουχτερό, ο Αδέσποτος πήρε μια επαγγελματική νίκη με 3 – 9 και έφτασε τους 13 βαθμούς στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής Futsal! Roadtrip στον Ταύρο λοιπόν για τους Αδέσποτους και το πιστό κοινό του που αψήφησε τις συνθήκες ψύχους και παρακολούθησε από τα θεωρεία του γηπέδου (κυλικείο) το ματς.

Μια πρόταση μπορεί να συνοψίσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Φοίβου: ο “Μαλλιάς” τερματοφύλακας, πληθωρική παρουσία στο Τέρμα, και τρεις αμυντικοί σκυλιά, όλοι άνω των 40, όλοι δούλευαν με στόχο να τροφοδοτήσουν τον “βιρτουόζο” του Ταύρου, Hasanago, που σε ένα ακόμη ματς “μοίρασε σακούλες” στους αμυντικούς του Αδέσποτου και πέτυχε  δύο πολύ ωραία τέρματα.

Ο Αδέσποτος ξεκίνησε το ματς με άγριες διαθέσεις και σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βασίλη, μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με το σκορ 1-0, οι αμυντικοί του Φοίβου και ο Μαλλιάς τροφοδοτούσαν τον “Μαραντόνα”, ποντάροντας να σκοράρουν στην ικανότητά του στο ένας-με-έναν.

Ο Αδέσποτος πετούσε τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη και ο Ανδρέου – ώντας σε καλή μέρα – σταματούσε όλες τις αντεπιθέσεις που προέκυπταν στην εστία του. Στο 13’ ο Βαγγέλης πήρε το όπλο του: παίζοντας ένα σύστημα για πλάγιο άουτ (άκρως απόρρητο) με ωραίο κουτουπιέ έκανε το 2-0 για τον Αδέσποτο.

Κάπου εκεί τα “Σκυλιά” νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε και οι περισσότεροι παίκτες άρχισαν να πετάν χαρταετό. Έτσι λοιπόν στο 17’, ο Φοίβος βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-1. Το ημίχρονο έληξε με το ίδιο σκορ, με τον coach Aineias (διεθνούς πλέον φήμης) να αναλύει τα λάθη στην ανάπτυξη της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αδέσποτος, έχοντας “χωνέψει” για τα καλά τις παρατηρήσεις του Coach, μπήκε με διάθεση να παίξει futsal (επιτέλους!). Μέσα στα πρώτα 4 λεπτά το σκορ ξέφυγε: στο 21’ ο Κων σκόραρε μετά από όμορφη μεταβίβαση της μπάλας· στο 22’ ο Βαγγέλης από κοντινή απόσταση σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 4-1· στο 24’ ο Σκιάνης ύστερα από ατομική προσπάθεια, ξεκινώντας από πλάγια θέση, έφτασε τη διαφορά στο +4 για τον Αδέσποτο.

Με το σκορ στο 5-1, οι άμυνες χαλάρωσαν, και άρχισε να “βρέχει” γκολ στο ματς. Ο Φοίβος στο ίδιο λεπτό (24’),  μειώνει με το 10 το καλό, Hasanago, αφού αποφεύγει τον Σκιάνη σαν σταματημένο. Επόμενο λεπτό, στο 25’, ο Καλοκύρης ανοίγει και αυτός λογαριασμό στο ματς με κοντινή προβολή. Στο 26’ πάλι ο “Μαραντόνα” για τον Φοίβο, μειώνει εκ νέου πραγματοποιώντας το 3-6.

Κάπου εκεί, το επιθετικό όπλο του Φοίβου έπαθε αφλογιστία (κουράστηκε) και ο Αδέσποτος παίζοντας “γρήγορα” (:-P) κι έξυπνα, έβαλε εύκολα γκολ, στοχεύοντας (φουτσαλικά) στο δεύτερο δοκάρι. Ο Κων στο 32’ σκόραρε για δεύτερη φορά, μετά από πολύ ωραία, συνεχόμενα 1-2 με τον Καλοκύρη. Αμέσως μετά, κινούμενος σωστά τακτικά, ο Κωστάκης σκόραρε δύο φορές στο 38’ και 39’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 9-3 υπέρ του Αδέσποτου.

Τρίτη σερί νική για τον Αδέσποτο , κάνοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο στο δεύτερο γύρο. Αρχηγός στο σημερινό ματς ο Αναστάσης, ο οποίος έδειξε ότι θα προσφέρει πολύ στον Αδέσποτο στα επόμενα παιχνίδια. Σε καλή μέρα ο Ανδρέου που κράτησε το 2-1, στις 2-3 απειλητικές φάσεις προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου. Σύνοψη σκόρερ: Βαγγέληςx2, Κωνx2, Κωστάκηςx2, Βασίλης, ΣκιάνηςΚαλοκύρης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αδέσποτος παίζει με τον Παλάς Λαγονησίου, εντός έδρας στην Καισαριανή, με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το 4×4!

Υ.Γ. 1) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Αδέσποτου που στήριξαν για ένα ακόμη ματς την ομάδα και ειδικά τον Τζέκο που ήρθε με ψύξη να μας παρακολουθήσει.

Υ.Γ. 2) Ο Aineias, μετά και τη 3η νίκη, πέρασε στη εγχώρια κατάταξη προπονητών καιτους ΑναστόπουλοΤεννέ, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη 15άδα. The sky is the limit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “[12η Αγωνιστική] Φοίβος Νέου Κόσμου – Αδέσποτος Αθηνών”