[7η Αγωνιστική] Αίας Παλλήνης – Αδέσποτος Αθηνών

Επόμενη στάση: Αίας Παλλήνης! Μια ομάδα, φιλικό σωματείο -απόδειξη και τα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι τώρα- που θα προσπαθήσουμε να τους φιλοξενήσουμε αυτή την Κυριακή 29/11 στις 21.30 στην έδρα μας (Α.Κ. «CATENACCIO», Τέρμα Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, Καισαριανή) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 🙂 Ο Αίας είναι μια ομάδα με “ιστορία” και παρουσία στο Πρωτάθλημα καθώς και από τις λίγες ομάδες που δουλεύουν οργανωμένα και συστηματικά, προσπαθώντας να παίζουν σύγχρονο futsal.

Υ.Γ.: Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι κρατάν “όμηρο” τον Χαριέλ και ελπίζουμε να λογικευτεί η διοίκισή τους ώστε να φέρουμε άλλον ένα σύντροφο-ποδοβολεϊμπολίστα στην ομάδα!

Ενημέρωση: Ήττα για τον Αδέσποτο που, αν και τυπικά ήταν φιλοξενούμενος του Αίαντα, αγωνίστηκε στην έδρα του μετά από συμφωνία να γίνει ο επαναληπτικός στο κλειστό του Γέρακα (που δεν ήταν διαθέσιμο λόγω χρήσης του από τον Υπερίωνα Γ. Ν.). Τελικό σκορ 3-2!

[Δυστυχώς έχουμε μόνο το πρώτο ημίχρονο καθώς “μείναμε” από μπαταρία!]

Αναλυτικότερα: ματς κατοχής από μεριάς τον “αντιπάλων” με πολλές περιστροφές (εντός συστήματος) αλλά και διαστήματα ψηλού pressing όταν εμείς είχαμε την κατοχή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σύστημα με υπομονή αλλά δυστυχώς, για άλλη μια φορά, πληρώσαμε την έλλειψη ψυχραιμίας αλλά και τις ελλείψεις στην τεχνική και τα λάθη μας! Τα γκολ πέτυχαν οι Καλοκύρης (κατά κόσμον “Καλοκαίρης”!), μετά από ωραία ατομική ενέργεια, και Κον, μετά από ωραίο “ριμπάουντ” από ασταθή απόκρουση του Χάρη, του (κατά τα άλλα σε πολύ καλή μέρα) Goalkeeper του Αίαντα! Ένα πίβοτ που αναμένεται να αφήσει το στίγμα του στα (σ)αλόνια της Β’ Εθνικής… Τα γκολ για τον Αίαντα οι Βεν(τ)έτος και Τρουλιτάκης που, με τα σουτ τους εκτός περιοχής, δεν άφησαν και πολλές επιλογές στους Τερματζήδες μας! Στο επόμενο θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι!

Στα θετικά της ημέρας, η πολύ καλή -ενδοαγωνιστική- διαχείριση του ρόστερ από το προπονητικό team Μήτσος/Σπύρος που, ενώ εστίασαν σε πιο αγωνιστικά κριτήρια για το χρόνο συμμετοχής, κατάφεραν να αφήσουν τους πάντες ευχαριστημένους! 🙂 [Σ.τ.Σ.: Νομίζω ότι στο μέλλον θα βοηθήσουν αντίστοιχα σκεπτικά στη διαχείριση του ρόστερ!] Παρόλ’ αυτά, ηττήθηκαν στο σκάκι των πάγκων από τον πολύπειρο Σταύρο Ράπτη που “διάβασε” καλά την εξέλιξη του ματς (και με τη βοήθεια του Αρχηγού “Κόκο”) και το κέρδισε δίκαια! Σταύρο, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου (αν και δεν περίσσεψαν σοκολατάκια για μας)! Κόκο, σόρυ για τις 2-3 κλωτσιές που “ξέφυγαν”! 🙂

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του Σκιάνη που, αν και δεν σκόραρε αυτή τη φορά, έπαιξε καλή, futsalική μπαλίτσα και έδειξε ότι αρχίζει να καταλαβαίνει το άθλημα και να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους! Γενικότερα, οι παίκτες αποκτούν σιγά-σιγά ρόλους και η ομάδα βρίσκει την ταυτότητά της… Μακάρι να φανεί αυτό από την έναρξη του δευτέρου γύρου!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *