[5η Αγωνιστική] Αδέσποτος Αθηνών – Πρωταθλητής Καλλιθέας (και ΝΕΑ ΕΔΡΑ)

Επιτέλους ήρθε η ώρα ο Αδέσποτος να επιστρέψει στη δράση! Η μία αγωνιστική αναβαλλόταν μετά την άλλη, αλλά η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο αυτό ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα και να είναι πανέτοιμη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος! Ενδεικτικά, στο φιλικό που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Ελληνορώσων την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αδέσποτος νίκησε τον Αία Παλλήνης 3-0 σε ένα δυνατό φιλικό.

Από την τελευταία φορά λοιπόν, νέες τακτικές έχουν δουλευτεί και νέα συστήματα έχουν “μπεί” στο γήπεδο μετά από εμπνεύσεις των προπονητών της ομάδας και  ιδρώτα των παιχτών να τα αφομοιώσουν. Όλοι θα είμαστε εκεί! Για να γίνει η καλύτερη αρχή στην έδρα που ευελπιστούμε να είναι Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ για φέτος!

Επομένως, αυτή την Κυριακή 15/11 το ματς ξεκινάει 21:30 στο Α.Κ. «CATENACCIO», Τέρμα Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, Καισαριανή. Το γήπεδο παραχωρήθηκε ως διευκόλυνση στην ομάδα μας από το φίλο και συναθλητή (στην ομάδα του Ερμή Ζωγράφου) Θωμά Πολίτη! Θωμά, χίλια ευχαριστούμε! 🙂

Ενημέρωση: Βαριά ήττα για την ομάδα μας με σκορ 6 προς 1 από έναν καλύτερο αντίπαλο. Από αυτό το μάτς κρατάμε το πρώτο ημίχρονο που σταθήκαμε στο ύψος μας (1-1) και μελετάμε το δεύτερο που έγιναν πολλά λάθη. Το γκόλ της «παρηγοριάς» από τον Αι(λ)νεί..νιο! Μεγάλο Ευχαριστώ στους φίλους του Αδέσποτου που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα!

Και τώρα φόρτσα τα πανιά για Ρέθυμνο! Σας υποσχόμαστε πώς θα παίξουμε με όλη τη ψυχή, όλη τη καρδιά και ότι από το συκώτι έχει απομείνει από το Σαββατόβραδο….!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *