[4η Αγωνιστική] Παλάς Λαγονησίου – Αδέσποτος Αθηνών ΑΝΑΒΟΛΗ

Η 4η αγωνιστική που θα γίνονταν Δευτέρα 9/11 στο Λαγονήσι αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή… Για το λόγο αυτό και για την ασυνέπεια της ΠΕΠΣΣ αλλά και της ομάδας του Λαγονησίου στείλαμε την παρακάτω επιστολή:


Μετά από αίτημα της ομάδας Παλάς Λαγονησίου μας ζητήθηκε η αναβολή του αγώνα της 4ης αγωνιστικής στο Λαγονήσι. Η ομάδα μας στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» που προσπαθεί να προωθήσει, κάνει δεκτό το αίτημα για αυτή την αναβολή. Ο σεβασμός συναθλητών και “αντιπάλων” θεωρείται προτεραιότητα για μας, πέρα από τα βαθμοθηρικά φαινόμενα με τα οποία διαφωνούμε.

Ωστόσο, ενημερωθήκαμε για αυτή την αλλαγή κάποιες ώρες πριν τον αγώνα και ενώ είχαμε ήδη προσαρμόσει τα προγράμματα και τις δουλειές μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του. Αυτό που απαιτούμε είναι τον ανάλογο σεβασμό από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και την Ένωση για μια καλύτερη συνεργασία και βαθύτερη αλληλοκατανόηση στο μέλλον.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς,

Αδέσποτος Αθηνών


 Θα βγει νεώτερη ανακοίνωση με την ημερομηνία διεξαγωγής όταν οριστεί το ματς από την ΠΕΠΣΣ.

Υ.Γ.: Σωκράτη, Αδέσποτε και πιστέ φίλαθλε, χίλια συγγνώμη για την έλλειψη ενημέρωσης που σ’ έκανε να πας μέχρι εκεί!  Θυμήσου να σε κεράσω μια μπύρα στην κάβα! 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *