Αδέσποτος Αθηνών 3-4 Μινώταυρος Β΄

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος έπεσε στο κλειστό γήπεδο του Ταύρου για τον Αδέσποτο Αθηνών, σε ένα παιχνίδι που ήταν τυπικά γηπεδούχος.

Η αρχική σύνθεση, αποτελούμενη από τους Μανιακό Δικηγόρο, Ατσάλινο Τείχος, Πρίο, Δεύτερη Διάσταση και Μελωδικό Καπέλο. Τα σκυλιά πραγματοποίησαν πολύ καλό ξεκίνημα, με το βρισκόμενο σε δαιμονιώδη φόρμα Μελωδικό Καπέλο να είναι αυτός που «γάβγισε» πρώτος, καθώς με ένα κεραυνό λίγο μπροστά από το κέντρο άνοιξε το σκορ.

Ο Μινώταυρος, ο οποίος παρατασσόμενος με αρκετούς παίκτες και από την Α’ ομάδα, παρουσιάστηκε πολύ ποιοτικός, απάντησε γρήγορα πραγματοποιώντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την ανατροπή. Η Δεύτερη Διάσταση όμως είχε άλλη άποψη και με ακόμα ένα γκολ για φέτος έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να φλερτάρουν με το προβάδισμα. Η δεύτερη τετράδα με τους Βλάχο Superfoods, Πονεμένο Μπεμπέτο, Χαμένη Μιλιά και Καλοκάιρη, εμφανιζόταν πολύ καλή αμυντικά, αλλά πιο ακίνδυνη επιθετικά.

Ο Μινώταυρος με μια πολύ ωραία ενέργεια του Ταχυδύναμου Ταύρου προηγήθηκε, ενώ λίγο αργότερα μια από τις λίγες στιγμές μαγείας του Χαρι Ματαχαρι στον αγώνα έκανε το 4-2.

Τα αδέσποτα, όπως συνηθίζουν προσπάθησαν για μία ακόμα ανατροπή τον τελευταίο καιρό, μείωσαν με τον αποθεραπευθέντα Πρίο, που σκόραρε για πρώτη και τελευταία φορά φέτος, άγγιξαν την ισοφάριση με τον Σεβαστικό Ντράμερ που μπορεί να μην σκόραρε, είχε όμως το πρώτο του δοκάρι!

Το παιχνίδι, το οποίο όπως και το αντίστοιχο του πρώτου γύρου πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με αμφότερες τις ομάδες να δείχνουν άψογη συμπεριφορά, ολοκληρώθηκε με το Μινώταυρο να επικρατεί στα σημεία με 4-3.

Να σημειωθεί η εξαιρετική παρουσία των τερματοφυλάκων Μανιακού Δικηγόρου και Βραχύσωμου Γίγαντα που μοιράστηκαν τον χρόνο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *